carinarhodin

Alla inlägg under juni 2015

Av Carina Rhodin - 29 juni 2015 21:09

Elina övade på galoppen ikväll och Buster var så fin så fin..imorron hoppas vi han går lika bra för då är det Johannas tur att rida honom..Nästa år ska han få komma ut och börja tävla..om nu inget inträffar..man vet ju aldrig när det gäller djuren..men hittintills har Buster sluppit skada eller sjukdom..peppar peppar.


                 


Och lilla Idris tränar han oxå..i sitt babygym..

 

Av Carina Rhodin - 28 juni 2015 20:37

   


Av Carina Rhodin - 27 juni 2015 20:33

Lite har vi hittat på, mest hästrelaterat idag..som vanligt skulle man väl kunna säja..paddocken på morgonen, sen körde vår snälla Husse (som fått astmaspray mot sin hosta) och Hamza till Rotavik och hämtade hem nytt, superfint hö till vår kära Buster..bokat 400 balar till så vi klarar oss..

Tog en sväng in på Hööks rea och shoppade lite..jag hittade en babyblå tröja som var så fin så den kan man t o m ha utanför  stallet..

   

På "vår" avdelning i stallet bor det endast 3 vita hästar, Silvia, Buster och Jocke..här alla samtidigt. Okej, Jocke är fortfarande lite grå men han är godkänd ändå  


         

En prommis längs ån ikväll, iklädd nya Hööksfyndet..men för säkerhets skull tog jag jackan över..ingen redig sommarvärme än direkt..men den kommer nog till veckan då min semester börjar..

Av Carina Rhodin - 26 juni 2015 09:15

Buster och Jocke bor bredvid varandra i stallet, smidigt när de ska ut på morgonen..idag tog Elina båda själv och dom går bra att leda ner på grusvägen tillsammans..så bra det här blev till slut..

   

 

Alla har väl sina morgonrutiner; Busters är att kissa så fort han kommer innanför grinden..

 

Av Carina Rhodin - 25 juni 2015 21:32

Jag saknar faktiskt den "gamla" Hugo, den med lockiga pälsen..Visst, han ser ren och välvårdad ut nu..men..så tanig..trodde att han var en knubbig liten sak på korta ben..men så var det tydligen inte..hehe..Ser nästan ut som ett nyfött lamm istället..

 

Men det var härligt att rulla sej nu sa han..hästskiten kändes liksom lite bättre i skinnet..

     

Nu skulle Agneta på salongen se honom..efter 2 timmars putsning..och vilken oansvarig matte sen..


Av Carina Rhodin - 25 juni 2015 11:49

Idag har Hugo varit på salong Fina Hund och genomgått en förvandling..hehe..från den lurviga, lockiga gårdshunden till en slätrakad herre..Lockarnas charm har fallit..nä, han är underbar ändå och pälsen lär växa ut fort, nu var han så svårskött med sin långa päls så det var lite bamhärtigare att klippa ner honom än att försöka få ordning på tovorna..


I morse var han den krylliga Hugo..

 


Och nu en slät Hugo Boss..(till vänster  )

Vilken föredrar ni?  

Av Carina Rhodin - 24 juni 2015 14:31

Lite snabbt här innan jobbet..Buster och Jocke verkar blivit väldigt bra vänner..Hugo och jag tog en sväng ner och kollade läget..

   

Zoomade, därför väldigt suddig bild..men det var "myset" jag ville visa..Den vitaste är Buster..


Idris har inte varit och hälsat på på ett par dar då vi har en misstänkt lunginflammation här i Atelje'n..så inga nya bilder på den lille köttbullen...

Av Carina Rhodin - 23 juni 2015 10:05

För några dar sen kom det en ny häst in i våran hage..det verkade gå bra till en början med alla 4 men igår var det lite jakt på nya Jocke och med tanke på att han varit opererad för en skada tidigare så provade vi i morse att släppa ihop honom bara med våran Buster..Det verkar gå jättebra..peppar peppar, hoppas och håller tummarna att Buster fortsätter att vara snäll mot honom..



 

Buster som dricker och nya Jocke där bakom..


     


Hugo fick lite besök här i morse..

   



Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards