carinarhodin

Alla inlägg den 17 augusti 2014

Av Carina Rhodin - 17 augusti 2014 19:21

Det är så himla roligt att få nån kommentar från nån "gammal" ridskoleelev som googlar Västeråkra och hamnar på min blogg..idag hände det igen..det är fler än jag som är nostalgiska och minns hur det var här när Sune startade ridskolan och här stod då ca 50 hästar!! Det var liv och rörelse, det hände saker hela tiden..årets höjdpunkt var väl Westerndagen då här kryllade av cowboys och indianer..Sune var sheriff och red runt på sin svarta Rudolf bland alla hundratals besökare..

Ja..det var nog lättare förr att driva stället men det krävdes nog en sån man som Sune för o lyckas..Okej, han hade pengar men det var nog hans öppna sinne och lekfullhet som gjorde det så populärt här..Såna människor gillar jag, som är väldigt rika och har makt men inte missbrukar det utan bjuder på sej och är kompis med alla..och inte kör med nåra översittarfasoner..

 


Tråkväder idag, kunde lika gärna varit oktober..i morron är jag ledig och hade nog hellre jobbat..Alva har längtat till Ingelstorp sen första dan på sommarlovet och har haft nedräkning..från 66 dagar och idag äntligen fick hon köra upp till internatet..

 

Alva vinkar hejdå och är väldigt nöjd att få övningsköra upp till Kalmar med den nya bilen..


 


I morse var det fint väder och hästarna gick ut i solsken..(vilket är ett minne blott)..Elina ångrar att hon inte red på morgonen som hon brukar, nu öser det bara ner så det får bli vilodag för Buster istället..vi hjälptes nämligen åt att skura väggarna i boxarna (ja det var väl farsan mest)..


 



Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards