carinarhodin

Alla inlägg under april 2015

Av Carina Rhodin - 9 april 2015 19:54

Så härligt väder det är nu..helt klart min favoritårstid..kunde kanske njutit lite mer om det inte var för det där förbannade EKGet jag gjorde och nu måste behöva vänta 3 veckor till innan återbesök..drygt..

Lite gladbilder innan jobbet idag..Hugo och jag mötte Bella som skulle ut och köra Peggen..

     


Och sen körde jag iväg till Posten..ikväll tömde jag lite lådor och vid sista lådan där satt en hund bunden..en pitbull (typ)..Man är ju van att det sitter hundar bundna utanför affärerna men inte i våra gula lådor och helst inte kamphundar..Livlig fantasi har jag ju alltid haft och redan innan jag tömt såg jag tidningsrubriken i huvudet.."Kvinnlig Postarbetare attackerad av pitbull, vårdas nu i Lund med svåra skador. Tillståndet är kritiskt"   Fast jag överlevde..talade bara till den med min daltiga djurröst och då smälter de flesta djuren..  Egentligen har jag inte nåt emot hunden, bara ägaren som tvunget måste handla och lämna hunden bunden utanför..Gå till skogen hellre och handla nån annan gång istället..

 

18.30 Frukthuset..och 10 meter åt höger satt en till av samma ras bunden..

Av Carina Rhodin - 8 april 2015 21:44

Så här kan min och Hugos promenader se ut ibland..Stella följer oss gärna, men på sitt eget sätt..Hon är ju lite speciell den där lilla damen och går "sin egen väg"..Ikväll i solnedgången..


 

 

 

Av Carina Rhodin - 7 april 2015 19:43

..Hugo är fortfarande helt slut efter dagen lek, undra om han har gått in i väggen..  

       

Den här lilla flickan Nova (blandning shihtzu-phalene) blev han riktigt kär i..


Lite action..


 
 

Av Carina Rhodin - 7 april 2015 19:18

Idag körde vi iväg med Hugo till Wämöparken, där det finns både djur att titta på och så agilitybanan för allmänheten..Hugo hade det så kul då vi träffade ett par små tikar inne på banan som han sprang och busade med..Har ett par filmer på det som jag lägger upp senare, kan säja att det var längesen jag skrattade så mycket som idag..Fy fasen vad rolig han är den lille vite..

Började med att låta han kika på djuren..han är som ett litet barn, hehe och snart går jag där i parken och visar djuren för ett riktigt barn..2 veckor kvar nu..

           

   

Hugo, eller är det Buster som krympt..



Fick Hugos papper idag, och hans EU-pass. Hugo är faktiskt född i Ungern och flyttade till Sverige med sin ägare, som nu är uppfödare i Uppsala..Inte undra på att han är världsvan när han ska åka bil..och jag som oroade mej lite för att han skulle få åka ända från Kalmar till Karlskrona när vi köpte honom..En sträcka på 9 mil..hehe.

 

Av Carina Rhodin - 6 april 2015 19:14

Har varit så orkeslös idag så jag har "bara" tagit 5 mindre rundor med Hugo..så långrundan runt Allatorp fick han gå med Husse och Alva medans jag sov en stund..Lite bilder tagna i eftermiddags..

 

Hugo kollade när Sillen grejade med traktorn.. 


Sen ville han hälsa på Alva uppe hos fåren..

 


Och lekte med Sessen när han kom ut..

   


Och nu har han följt med upp till hagen när Buster skulle in..

     

Av Carina Rhodin - 5 april 2015 20:24

Ett orosmoment har varit hur fasen jag ska kunna få djuren att äta sin egen mat..Hugo vår nya vovve är väldigt kräsen..Jag köpte det finaste torrfodret men nä..inte speciellt intressant, blandade i lite skinkbitar eller kalkon för att göra det aptitligare, men då låg torrfodret kvar ändå..Det enda som Hugo ville äta var katternas blötmat, som han slukade och sen slickade faten..

Så nu har jag köpt blötmat för hundar och blandad med Royalfodret och det gick ju finemang! 

Och ikväll var det lugnt vid "utfodringen" för första gången och alla 3 åt bredvid varandra på sina rätta platser utan att sno den andres mat..Lycka..


De små sötnosarna ikväll..

   


Sessen och Hugo slappar gärna tillsammans..men på natten vill Hugo sova bredvid matte..såklart.  

   

Av Carina Rhodin - 5 april 2015 16:04

Idag har Hugo haft mycket att titta på, massa nytt folk med hästar och hundar..Det var EWR (västernklubben) som hyrt ridhuset då de hade en "känd" tränare att rida för..

 

     

 

Hugo hälsar på grannkatten..tror han heter Tusse..


 


Vilken tur (eller skicklighet kanske   ) jag har som har hittat alla mina underbara djur; Hugo, Stella, Cesar och Buster..Kan verkligen inte klaga på något..alla är perfekta på sitt vis.

Av Carina Rhodin - 4 april 2015 09:50

Stella min bruna perserhona höll sej lite i bakgrunden när Hugo flyttade in förra veckan..Hon som är den modigaste av katterna, höll sej undan, men jag visste att snart så vänder det..Och nu har det gjort det..Hon är ju klurig lilla Stella så hon har bara studerat Hugo först och nu är det hon som vill leka och bli jagad av honom..

I morse lekte de katt och råtta-lek..

     

     

Sen har vi busat med den stora kungspudeln Bertil och den lilla lilla Tilly..


Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards