carinarhodin

Alla inlägg den 14 april 2011

Av Carina Rhodin - 14 april 2011 21:02

Hej!! Jag har inte dött, om nån nu skulle tro det. Bara jobbat. Men i måndags kväll smet jag hem snabbt så jag hann rida ut med Mysa. Jag hängde med Elina o Emmy (som red sina hästar Ida och Alfred) Vi red en jättelång runda uppe i Rosenholmsskogen..men jag var nära på att vända ett tag när militären började med skjutövningar..  Men Emmy pushade mej o sa att det går bra för jag har en så trygg häst..det är lite läskigt första gången (eller andra var det ju) man rider ut o kommer mitt i skottsalvorna..men det måste hästarna vänja sej vid om man vill rida ut, för här har vi mycket militäter i buskarna sommartid.  Det gick kanon och jag älskar lilla Mysa mer för varje dag. Hon är en klippa.. 


I dag har jag lånat ut Mysa till ridskolan..en tjej som heter Jenny red henne och efter lektionen sa hon att hon skulle kidnappa min häst, för hon blev så kär i henne...det kan hon ju drömma om hehe men det är ju kul att andra oxå gillar henne..Jenny ska få rida henne fler gånger när jag jobbar.


I morron är jag leeeeeeedig. Ska först iväg på morronen på MR..magnetröntgen. Jag skriver aldrig om det här men jag har haft en helvetes värk till o från i flera år i höften ner till foten..och sista halvåret domnar benet så jag tappar balansen. Därför slutade jag som brevbärare på Marieberg för jag snubblade i trapporna  Nu kör jag bil uppe i Hässlegården och Bastasjö och där ser jag denna lilla skiten varje dag; han går tillsammans med 5 islandshästar och kommer fram till postbilen när jag ropar på honom...

 

 


Vi har ju får här på Västeråkra, o 9 lamm men getter är mer sociala och väldigt charmiga..man kanske skulle skaffa sej ett par såna oxå..  

Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards