carinarhodin

Alla inlägg den 25 juni 2012

Av Carina Rhodin - 25 juni 2012 21:19

Nu är Karin hemma på Sverigebesök, en av gårdens ägare, annars bor hon ju på andra sidan Atlanten i Orlando..och igår fick vi hjälpa Allatorparn att fösa in alla fåren till ligghallen. Småbaggarna skulle nämligen "sorteras ut" för att  sedan släppa ut tackorna och flicklammen igen. Pojkarna ska snart åka till slakt innan de blir för gamla och börjar bli intresserade av sina systrar..

En del skulle öronmärkas igen där den gamla lossnat och jag satt där grensle över lammen och tjuvhöll medans Andersson knipsade till med tången..kände mej som värsta bonden alltså..Hela jobbet tog 2 timmar och lite sorgligt är det men det är så här det går till. Man kan inte ha hur många baggar som helst. Endast en. Och han heter Rudolf.


     


I kväll när jag kom hem från jobbet hängde jag med upp till ridhuset för o ta lite bilder när Elina skulle rida Belmondo. Han håller på att sättas igång igen och det blev inte mer än 4-5 veckors vila. I dag blev det ett pass på ca en halvtimme i ridhuset, där han inte gått på länge, men det var ett sånt busväder. Bellis har fått ett nytt bett oxå, ett tvådelat gummibett och han gick bra på det med. Pigg var han och hade mycket energi. Tyckte det var jätteroligt att få jobba lite igen.


     


Lite ändringar:


Dom här bilderna är inte tagna med den nya Iphonen. Den gav jag bort. Hehe. Alltså jag kunde inte smsa med den. Skulle skicka ett meddelande och hur jag än försökte så blev det fel. Det blev typ: pök istället för söt och nästa gång blev det gök osv...Grejen är att jag har alldeles för stora sorterartummar för dessa små tangenter. Så jag frågade Alva om hon ville byta, och blev hon glad i vintras när jag gav henne Xperian så blev hon ännu mera förvånad nu..Jo, det ville hon ju gärna och jag gav henne den jäkla "fånen".

Summan av det hela blev att jag nu bytt mobilnummer efter många år..det nya är; 0708-250770. 

Har oxå sagt upp Telia så vi har ingen fast telefon längre. 

Har därför ny mailadress. Och den är: rhodincarina@gmail.com




Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards