carinarhodin

Alla inlägg den 2 april 2012

Av Carina Rhodin - 2 april 2012 20:11

Om man ska prata ren svenska; så suger den här bloggen just nu........har inga bra bilder och så är det det här med att Poca reser härifrån snart..och ska man deppa till det ännu mera så kan man ju alltid läsa i vänstermarginalen hur jäkla glad man var för ett år sen, då när jag köpte Mysa..och den lyckan varade bara i en månad, för då i april 4 veckor efter mitt hästköp så meddelades det att ridskolan skulle läggas ner. Och hur skulle jag då kunna lösa allt själv när det inte fanns tjänster att köpa som insläpp t ex som jag är helt beroende av eftersom jag aldrig är hemma före halv 7 på kvällen. 

Yngsta dottern började rida Mysa lite för o se om hon kunde hjälpa till med henne osv men Mysa var en fjording och alldeles för stark. Det blev liksom dragkamp vid uteritterna, och Alva är ganska liten o nätt och tyckte det blev alldeles för jobbigt, ja så det blev försäljning i somras och kunde man vrida tillbaka tiden så skulle jag ha köpt en c eller liten d- ponny istället för en fjording, som vi kunde haft tillsammans. Men vem fan kunde veta att det skulle bli som det blev här på Västeråkra..lite snuvad på konfekten kände man sej kan jag lova...

Ingen, absolut ingen har varit här och provridit Poca, hehe trodde liksom ungarna skulle stå på kö, nä kanske inte riktigt men någon borde välan ha kommit för o kika på henne...


Och tänk om man kunde spika på ett par platåskor eller något så hon blev en decimeter högre..då hade jag lättat på plånboken och köpt henne..


Till helgen ska Belmondo ut o resa igen. Elina ska ta med honom upp till Paulines gård i Eringsboda och rida ut tillsammans med henne o Farax..hoppas vi får in honom i släpet då för han har nog växt lite sen sist han åkte..    


Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards