carinarhodin

Alla inlägg under maj 2016

Av Carina Rhodin - 9 maj 2016 10:16

Det fina vädret fortsätter och det känns lite konstigt att man ska börja jobba idag..Efter en skön veckas ledighet..Igår var vi bjudna på rabarberpaj och efter det gick vi en runda ner till havet i Studentviken..där jag aldrig varit förut..och folk badade! Jag vågade bara doppa tårna för det var inte mer än 16 grader..


Här är Coco i morse..

     

Stella var oxå med..


 

Ja Coco är så duktig nu..Kan t o m "sitta fint"...  


Och här från en skogspromenad..

 

Av Carina Rhodin - 8 maj 2016 12:16

Förra året var vi på Trädgårdsmässan med nyfödd Idris och ösregn..I år fick jag Husse och Hugo med mej..men kände att det var alldeles för varmt (jo nu är det föör varmt för aktiviteter hehe) för honom att va där nån längre stund..(För hunden alltså) och inte tittade jag på några växter heller..jag dras liksom hellre till djuren..

   

Här var det lama-ridning..i westernsadel..Tyvärr, var jag för stor..  Tror det stod "Barn upp till 20 kg" på skylten..




Här var det oxå redan närmre 20 grader vid utsläppet i morse..Coco älskar vädret och jag vet inte om det är värmen som gjort att hon är så snäll just nu mot Buster..  

     

Av Carina Rhodin - 7 maj 2016 19:48

Har precis kommit in från att ha varit ute sen 8 i morse..ja förutom när vi åt middag då..det går ju bara inte att sitta inomhus i detta sommarväder..

Mormorn o morfarn köpte sandlåda och massa tillbehör till Idris så han har lite att leka med här hos oss när vi sitter ute..Var lite orolig för att han skulle stoppa munnen full med grus men det hade han inte tid med, för det här var skoj..

        

Tyvärr var det sista exemplaret, hade tänkt köpa en till så han får en bassäng oxå..men det kanske kommer in fler snart. (på ÖoB)


Hamza och jag gick Allatorpsrundan ikväll med Idris medans Elina och Maja var ute med hästarna..Vi mötte dom på hemvägen..

       

Majas pappa Stefan var med och tog över ridskolan här tillsammans med Anita..(som las ner sen när Anita gick i pension) 

   

Av Carina Rhodin - 6 maj 2016 18:07

Alva var hemma några timmar för att ge korna vatten, äta middag med sin mamma och så gick vi en runda och tittade till fåren..

 


Hugo var såklart med..och passade på att rulla sej i fårskit..Undra vad det är som är så skönt med det..? 

 


Jag med Hugo och så Alvas favorit Ull-Marie..tam som en hund nästan..

 


Och lilla Coco gillar o rulla hon med..Så skönt för henne att nästan nästan all vinterpäls äntligen är borta..och hon har blivit mycket finare i färgen och pälsen riktigt blänker nu..

     

Av Carina Rhodin - 5 maj 2016 20:01

..med det fina sommarvädret..


Idris (barnbarnet) kröp runt i gräset för första gången..tyckte det var mjukt och härligt.

   

Där vi är, är också Stella..


Som när Elina och Buster sen tränade dressyr, då var Stella den mest hängivna åskådaren..hehe..till slut kunde hon inte hålla sej utan fick ett sånt där idiotryck och rusade in o genom paddocken i 100 knutar och sen fort ut igen och satte sej på samma plats..(Buster brydde sej inte, de flesta hästar vet vem hon är och att anfallen inte är farliga  )

 

     


Efter det passet var Buster svettig och hela han spolades av..en stund senare tog vi båda hästarna och gick ner till Allatorp och sen en runda i skogen..Coco tog som vanligt täten och lika duktig idag igen..Hon älskar det här med att få se sej omkring...får bli fler kvällsrundor snart nu när vi har sånt fint väder..

   



Av Carina Rhodin - 5 maj 2016 10:30

Gomiddag, vaknade redan vid 4 så nu börjar jag redan bli trött..  Hugo har redan varit ute ett par gånger, kört Hamza till restaurangen och så har jag passat Idris..som tyckte det var spännande att titta på morfar som harvade...

 


Hästarna ska gå in redan vid 4 eftersom Buster ska vara med på Angelica-träningen..så ikväll får vi nog ta en liten promenad så Coco får röra på sej lite oxå..

   

Av Carina Rhodin - 3 maj 2016 14:07

Den här veckan har jag tagit ledigt..beställde fint väder och fick det! Varit på stan och fixat lite saker då vi ska både på konfirmation, studentfest, födelsedagskalas inom det närmsta..Hugo och jag tog en runda i Rosenholm, vi hoppade över middan, och kollade på lite tennis och snokade upp dagiset som Idris ska börja på efter sommaren..

   


Cocos träning idag var att bli hämtad i hagen själv mitt på dan, medans Buster stannade kvar med kompisar i hagarna bredvid..Toppentjejen som fattade att det skulle hända nåt var på strålande humör..Hon är ju för rolig den lilla..Normalt borde hon väl åtminstone blivit lite lite misstänksam när hon skulle longeras över vattenmattan för första gången, men nä den var ju jätterolig. 

 

"Varför skulle den här vara farlig" 


Av Carina Rhodin - 2 maj 2016 21:20

Här värmer de upp och Buster hoppar vattenmatta för första gången utan att blinka..

  





      

Buster som hopptränade för Moa här hemma på Västeråkra..Han tycker det här är så kul och orkar nu hoppa en 90-bana med 10-12 hinder..med bra tränare och bättre kondition.



 

 

Härliga maj..finns det några vackrare träd än dessa? Med humlesurr i ..  

Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards