carinarhodin

Alla inlägg den 29 augusti 2015

Av Carina Rhodin - 29 augusti 2015 21:10

Buster och Elina har anmält sej till en hoppgrupp på en annan anläggning som startar om ett par veckor..därför ska det hopptränas hemma i morgon och för att förbereda sej så fick han hoppa ett litet sockerbitshinder i kväll..han är säker och taggar till och tycker det här med hoppning är skitkul..fast målet är att han ska bli en väl utbildad dressyrhäst..hehe..

 


Sen fram med hinderstöden och den lilla stretchingbanan..lyfta högt med höger var det ja..

   


Den andra lilla vita är latare idag..

 

Cesar åkte barnvagn till stallet..okej en o annan chihuahua har man väl sett åka barnvagn därnere men katt vet jag inte..      









Av Carina Rhodin - 29 augusti 2015 17:04

Då har vi vart en runda på Hästens Dag..ungefär detsamma som förra året fast i kortare version kan man säja..t e x förra året var det en islandskadrilj med 10 isisar, idag endast 3 stycken som visade 4 av 5 gångarter..och idag var det bara en frieser med som sparkade boll, förra året var de ett par som hade en rolig tävling.. friesern Auke  är en otroligt vacker, ståtlig och charmig häst..Han drar verkligen blickarna till sej..

 

Han gick runt och hälsade på alla..och njöt av uppmärksamheten..


Visste ni att det är endast 1 promille av alla frieser- unghingstar i Holland som blir godkända avelshingstar i Frieserförbundet.. 


 

Fyrspann, och han som gick höger bak var så lik Bob, (förutom bläsen då) så tårarna började rinna på mej..ibland kommer saknaden bara sådär plötsligt över en..


 

Isprins, fin litet kallblod. Duktig för att bara vara 4 år..


 

Bimbo


 

Sen vart det western...då körde vi hem..




 

Av Carina Rhodin - 29 augusti 2015 08:06

 I går köpte jag ett nytt skåp till köket..av samma tjej som jag alltid köper de vita shabby-chic möblerna..vi har inte bara samma smak på inredning..utan även katter..Hon äger en precis likadan Cesar som förgyller våra dagar..

 

Cesar säjer Hej då till det gamla..



 

..och lite senare undersöker han det nya..-"Det här blir bra matte, lagom höjd att hoppa upp på", sa han.


För ett par dar sen åkte vi till Ronneby och hälsade på. Meningen var att vi skulle ta en promenad med Hugo och Idris, men just när vi anlänt kom ösregnet..Mörkt och blåsigt och riktigt höstlikt, så vi fick sitta inne med yllekoftan på..

 


..idag är det sommar igen så tanken är att gå på "Hästens Dag"..Hugo får stanna hemma men Idris vill nog följa med mormorn..

 

Dryga 4 månader nu och 7,3 kg tung..stora killen.

Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards