carinarhodin

Alla inlägg under juli 2015

Av Carina Rhodin - 10 juli 2015 10:04

Igår hade jag så ont i kroppen så jag mådde pyton..var tvungen att sova middag  men på kvällen kände jag mej bättre och stormen hade avtagit så jag var ute med Idris medans Elina red barbacka i paddocken..nu är underlaget perfekt däruppe efter regnet och Buster slipper hostan..

   

Idag ska Idris åka till Ronneby och gå på Tosia Bonnadan..hans första.


Och i morse kollade vi när Buster hopptränade lite..fast jag hade fullt upp med att höja hindren..och tillbaks och sätta nappen i Idris mun som han spottade ut hela tiden..(han håller redan på att få tänder och har lite besvär med att det kliar)

             

 

Av Carina Rhodin - 8 juli 2015 18:09

..innebär även blåst och regn, och det fick vi både och av idag..Tanja kom och hälsade på och vi körde upp till Utkiken på Bryggareberget, restaurangen med den fina utsikten över Karlskrona och havet..(där min svärson Hamza kockar) Tyvärr kunde vi inte sitta ute på terrassen och äta i snålblåsten men den orientaliska buffen smakade lika bra ändå..inomhus.

     


Jag tog en runda med Hugo och Idris medans Elina skulle rida ut på Buster..men vi fick alla vända nere i Allatorp då det kom ett riktigt skyfall..fick byta till torra kläder och nu skiner solen igen..tror jag försöker gå ut en runda till...

 

Buster fick vända och de gick upp till paddocken istället..fast de blev väl lika blöta där..  

Av Carina Rhodin - 7 juli 2015 14:45

Elina och jag tog en runda till Ronneby idag, såklart tog vi Idris och Hugo med oss..medans Alva och Lasse tog bilen i natt och körde till Sundsvall..sträckkörning

ca 95 mil..Jag ville inte ta Hugo på en sån lång bilresa men nästa år försöker vi..nu har jag ju lite annat att passa här hemma oxå..(Idris)..det är inte det lättaste att ha bebisar och häst, om man nu vill hålla igång sin häst dagligen, så därför är mormorn hemma denna semester och nöjer sej med små utflykter istället..

 

Nu ska Idris åka till Ronneby..


              

En sån här damm skulle jag vilja ha hemma matte, sa Hugo..


Buster går mest i skogen nu eftersom det är Saharas öken i paddocken..

       


Och lilla Stella har hållt sej i skinnet en längre tid nu..tror inte det varit nåt äventyr på ett par månader nu faktiskt..

    


Av Carina Rhodin - 6 juli 2015 10:10

Det här är bara ett litet testinlägg från en bärbar dator..min stationära som jag alltid använt, gammalmodigt kanske, den är full av reklamskit så lägga upp ett par bilder där tar ca en timme..

Okej, hade ett par bilder från igårkväll, när Buster ochh Jocke kom tillbaks från en sen kvällsrunda i skogen..det var första gången Jocke reds ut och det hade gått jättebra..de är ju ganska tighta redan killarna..

         

Nu har värmeböljan försvunnit..igår var det tungt i 30 graders värme men idag saknar jag solen redan..

Av Carina Rhodin - 4 juli 2015 22:34

Redan vid 9-snåret i morse var det närmare 30 grader..Vi var överhettade efter morgonpromenaden och Idris som är för liten för en bassäng fick doppa fötterna i en plastmojäng från Tupperware..man tager vad man haver..

 


Sen har vi varit ute med båten i Torhamn då..det är ju den årliga marknaden..jag åkte hem och sover inte kvar för det är fler som sover där och Hugo vill ha sin matte hemma..just precis..

          

Sjöboden där är till salu och jag förhörde mej lite om den..Investera?



Hemma och senare ikväll fick Hugo följa med på kvällsdoppet i gölen..

  


    

Av Carina Rhodin - 3 juli 2015 21:25

     

Buster och Jocke var ute på en sen kvällsrunda..kvällarna är ju helt underbara nu men dagarna lite väl varma om man nu inte är vid havet..och dit ska vi i morron..båten kommer som vanligt ligga i Torhamn denna helg..

Av Carina Rhodin - 2 juli 2015 21:30

Idag målade vi Busters box, och jo jag rollade på jag oxå..vilket jag kanske ångrar nu, då arbete över axelhöjd är rena döden..men jag älskade att måla förr och idag sket jag alltså i följderna..kan man säga..Skillnaden blev stor, från en bajsbeige box till en shabbychic-vit sådan..

Buster och Jocke var ju ute hela natten och fick komma in i eftermiddags för en kall dusch, vila och sen en skogsrunda..


Jag frågade Hugo om han med ville bli avspolad, men han tackade nej..


   


Och så har vi satt upp den dära flugfångarfällan, den gigantiska bollen jag köpte på Granngården förra sommaren..borde ju satt upp den redan i maj innan alla odjur lägger ägg, men visste liksom inte riktigt var och med vem Buster skulle gå i sommar..men nu vet vi att det blir med Jocke och nu sitter fällan där då och hoppas den tar lika många tusen flugor och broms som förra året..


 

   

      

Av Carina Rhodin - 1 juli 2015 23:03



Hugo är utomhus hela dagarna nu..den längre promenaden brukar vi ta vid 9 på morronen innan det blir för varmt, sen ligger han i gräsmattan och latar sej och håller ställningarna hela dagen..ikväll hängde han med husse när han skulle vattna i ridhuset..och sen fick han vara med när vi grillade..fast han fick äta sin karre'  underbordet..



 


Buster och Jocke gick in från hagen i eftermiddags för att slippa de värsta flygfäna..blev svampade och sen vilade de i sina boxar några timmar tills de fick gå ut igen för natten..iklädda flugtäcken..

Busters box blev högtryckstvättad och imorron ska den målas..

   

Tunga steg in..


Men desto piggare ut ikväll..

 

 Johanna red Buster igår och de fortsatte med galoppträningen..gick mycket bra..   

 


Och lilla Idris han ska snart åka på semester till Norrland han..med tåg. I förstaklass givetvis..  

 



Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards