carinarhodin

Alla inlägg under januari 2015

Av Carina Rhodin - 22 januari 2015 12:21

Häromdagen skrev jag att jag började bli något irriterad..(angående sönderbitna täcken)..idag är irriterad bara förnamnet..

Busters nästsista täcke har det oxå tuggats lite på idag..så det sista hela har jag grundligt smörjt in med "Anti-bit"-medel, kryddat med lite cayennepeppar för att förstärka smakupplevelsen för marodören..hehe..

     

Av Carina Rhodin - 21 januari 2015 13:36

Det var inte bara Buster som var förvånad över det vita..även katterna blev konfunderade..ville ut som vanligt men kom inte längre än trappan, för det var lite kallt och läskigt under de små tassarna.

 

Första gången Sessen fick känna på snö..han hade ju varit innekatt de 4 första åren hos sin uppfödare..


 

"-Jag trivs bättre här inne i värmen" sa han och somnade på köksbordet.

Av Carina Rhodin - 21 januari 2015 08:57

Första snön har kommit i natt till Karlskrona..hehe..vår förskonade lilla hörna av Sverige..

Buster såg lite förvånad ut i morse när han klev ut genom stalldörren..

 

Av Carina Rhodin - 20 januari 2015 14:16

Ibland kan saknaden nästan göra ont..Jag kikar ut genom fönstret för att se dej där uppe i hagen och glömmer bort mej...du finns ju inte mer och det är någon annan som tagit din plats där..

Likaså din box..där står en annan ponny nu..som inte kröker lika fint på nacken och kikar på en med bedjande ögon för att få lite gott..Ingen var så söt som du då..

   

Av Carina Rhodin - 20 januari 2015 11:56

Grrr lite irriterad är jag allt idag..

   

..tredje täcket som blivit sönderbitet på 4 veckor..


Av Carina Rhodin - 19 januari 2015 19:56

Ikväll var det första träningen i ridhuset med det nya underlaget..dressyr eller bomträning för Angelica.. Elina och Busters de körde på bommarna för omväxlings skull, vilket Buster tycker är mycket roligare..Angelica berömde honom mycket idag..tyckte att han hade ett svävande steg över och ja, jag sitter där på läktaren och bara ler..För jäklar vilken kanonhäst vi "hittade" för exakt 1 år sen..

Underlaget, som är nån pappersflis, börjar torka mer o mer och därför gick det lättare att harva idag (enligt Lasse då) Kommer nog bli kanon för hästarna att gå på..

 

Färdigtränat och lite trött i benen kanske..? 

Av Carina Rhodin - 18 januari 2015 17:31

Buster verkar ha fullt upp med alla tjejer där uppe i hagen..och han får ha de alla för sej själv för Alfred står långt borta och verkar inte bry sej det minsta..men för Buster som är ny i gänget är de alla så intressanta..Igår stod han och pillade på Lookie på andra sidan trådarna, att han får sej ett tjuvnyp emellanåt verkar han inte bry sej om..

   

Och idag var det ännu roligare då Svala flyttade in bredvid..henne stod han och vänslades med, kunde inte slita blicken från ulltussen..

     

Sen kom Gritte smygande bakom Buster och ville ha lite uppmärksamhet.."Du har väl inte glömt mej.." verkade hon säja..

 

Vilket Buster naturligtvis inte gjort, och gav henne lite ömhetsbevis..Men just nu är de yngre tjejerna på andra sidan lite mer spännande..så spännande att tråden in till dom gått sönder ikväll..igen..


Av Carina Rhodin - 16 januari 2015 20:41

En fredagkväll och hela familjen var uppe i ridhuset för att inspektera det nya underlaget..Lasse har harvat i flera timmar och i morron blir det nog klart..kändes skönt att gå i och inte alls lika tungt som gruset..nu var det iofs blött (och luktade hönsaskit eller nån gödning typ)..så slutresultat blir väl på söndag då..

       

Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards