carinarhodin

Alla inlägg under november 2014

Av Carina Rhodin - 9 november 2014 18:00

Alva var med och tog in Svala idag och sen blev hon borstad tills hon somnade..Men nu har hon piggnat till igen..Elina och Hamza var inne i stallet och Svala var så nyfiken på Hamzas kaffemugg och fick lukta på den..tyckte visst om kaffedoften..kolla följande bilder på bustrollet som Hamza tog..


Oh så gott det luktar..

     



 

Slut för idag...

Av Carina Rhodin - 8 november 2014 14:54

Skjussat in Alva till stan, men innan dess skulle hon utfodra fåren..på hennes vissling kom dom i full galopp med Ull-Marie i täten såklart..


   


Nu när det mestadels är tråkväder så vill inte mina förnäma små perser gå ut och blöta ner sej..Här ligger Sessen och kollar på folk och fä från köksfönstret istället och längtar säkert till våren..

 

Ser ni det lilla vita spöket där..?

Av Carina Rhodin - 8 november 2014 10:09

Svala fick sin premiärrunda tillsammans med Buster i morse, en skrittrunda bara i Allatorp och hon var hur cool som helst den lilla..hästar med sånt lynne gillar jag..Förstår inte dom som har häst och år efter år harvar runt på ridbanan och aldrig lämnar området..en häst som aldrig får gå på en stig eller se en skog..

Efteråt släpptes Svala och Annie i en ny skogshage, den andra nere på fältet var ju bara en hopsläppshage på plan mark, nu lite mer kuperad med träd..Hagarna här är "döpta" och denna kallas tydligen Disneyland, varför vet jag inte. Kanske för att den är så rolig att vara i..och då passar ju de här 2 små seriefigurerna in där..


         

Av Carina Rhodin - 7 november 2014 13:19

Att det har kommit en islandshäst till stallet är ju ovanligt, tror det är 10 år sen sist vi hade 2 ston här, Dama och Menglöd om jag minns rätt...de flesta tycker ju att Svala är så gullig..men det måste ju alltid tilläggas  :"Pensionärsmoppe" eller "Klimakteriefordon" och sen lite höhöhö..fick höra det ett antal gånger igår..tur att jag kan hålla truten ibland..  Trevlig Helg!!


 

Av Carina Rhodin - 6 november 2014 19:43

Ett par bilder till på nykomlingen Svala..första natten i sin nya box..Vilken tur att vi sparade Idas lilla röda boxdörr..och att den kunde komma till nytta igen..En omgång med borsten och sen massa gullegull blev det ikväll..


 

Hopsläppet blev inte mer dramatiskt än så här..hehe..Tror dom fann varann med en gång..


   

Buster står där bakom och kikar på den lilla..

Av Carina Rhodin - 6 november 2014 13:15

Här kommer första bilden på Svala..hon anlände för en stund sen och fick först stå i den tomma boxen bredvid Annie, så de fick se varandra innan de släpptes ihop i hagen..Och det gick hur bra som helst. Verkar bli riktigt bra..dom passar säkert för varandra de här små damerna.


 

Svala t.v och Annie t.h

Av Carina Rhodin - 3 november 2014 19:01

Med anledning av helgens inlägg om "arga Carina"..så ska jag bara berätta att jag tror på karma..och tankens kraft.."Som du sår-får du skörda"..


Nåt mycket positivare än dom där energitjuvarna är dessa små sötnosar: 


 

Stella och Cesar sitter och svärmar i höstkylan..


 

Elina red Buster barbacka ikväll..


Snart får våra ponnypojkar en ny "bekantskap" i vår avdelning..ett litet sto ska flytta in. Buster och Bob har ju bara Silvya att dela på och tyckte att vi måste ha ett sto till så de blir jämna par..  

Av Carina Rhodin - 1 november 2014 19:50

Här kommer lite bilder på Alvas älskade får..En av dom har blivit en riktig favorit och så tam hon blivit senaste veckorna..Alva kan sitta och klia henne mellan frambenen och tackan bara njuter och lägger till slut huvudet mot Alvas axel..och så har hon blivit döpt oxå..


 

Ull-Marie och Alva


     

Ull-Marie i täten..


 

Bagg-Sofie och Ull-Marie


Och så var det Svala igen..med en nöjd kärring i sadeln..

 

Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards