carinarhodin

Alla inlägg den 1 juni 2013

Av Carina Rhodin - 1 juni 2013 21:08

Jag har utfodrat många hästar här på Västeråkra genom åren, men aldrig jag sett någon som beter sej som Bob! Vanligtvis så skrapas det med hoven, nån måste kissa, andra brummar eller lyfter benet (naturligt beteende) och så finns det riktiga monster som attackerar gallret, stegrar sej osv.., när man kommer med höpåsar och kraftfoderhinkar MEN Bob han står bara och gör sej så fin och gullig man bara kan bli..han böjer rejält på nacken vänder bort huvudet lite blygt och tittar så snällt med sina rådjursögon så man bara smälter...Han är så tacksam och underbar...


 

"Får jag mat nu om jag är så här gullig?"

Av Carina Rhodin - 1 juni 2013 19:46

Var och köpte spån på sågen i Liatorp i förmiddags..hade släpet med mej så det blev många säckar..och eftersom man får skyffla själv så tog jag drängen med mej dit..  Nä men mina axlar är helt kaputt och jag vill gärna kunna sova lite i natt..på vardagarna vaknar jag oftast redan vid 4 av att axlarna värker och armarna är helt avdomnade..nu börjar förfallet liksom...hehe..Nåväl när vi ändå hade släpet med oss så körde vi och hämtade ett köksbord till Elina (som jag fick av en snäll arbetskamrat), igår köpte hon stolar och bokhylla så nu är hennes lägenhet äntligen komplett.

I början på veckan fick Bob nya skor och i torsdags fick han sin andra botulismspruta. Samtidigt fick Ida och Belmondo sina årliga vaccinationer så idag när vi red ut tog vi en lugn runda upp till golfklubben på Nicklastorp..Jag på Ida som vanligt och Elina tog Bob.. 

Eftersom vi har problem med kvaliten på hösilaget så blir det en tur i morgon till "min" höbonde i Torhamn igen..ringde honom och blev väldans glad att han hade 30 balar till..


 

 



                                                                  


Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards