carinarhodin

Alla inlägg under oktober 2012

Av Carina Rhodin - 12 oktober 2012 07:25

Skrivkramp är vad jag lider av nu...Vad läser ni för bloggar?..Är dom verkligen bra, med handen på hjärtat?? En blogg som bara visar bilder på hästar blir ju ganska enahanda efter ett tag, så därför kan jag tipsa om en oerhört intressant och bedrövligt sorglig blogg. Där varje inlägg är som poesi. Huvudpersonen Kristian är 29 år och är en känd musiker, journalist samt hästkille...Men han har fått cancer som är obotlig och nu är han döende. Det här är den finaste bloggen jag nånsin läst..den heter; ikroppenmin.blogspot.se


Min egen updating då på töntnivå: Bellis har varit med på 2 träningar senaste veckan. Ett dressyrpass för Angelika och häromdagen en hopplektion för Helen Lagergren. Visst har det blivit mycket sista tiden men det kommer att bli lite lugnare snart..men det är kul att han får prova på när tillfälle ges. Och han är ärlig och framåt på hoppningen, tycker det är skoj MEN han är stor och det blir lite vingligt ibland. Nu var hindrena lite högre än förra gången, då bommarna mest låg på marken, hehe. 


 

En bild från i tisdags och visst har dom gjort framsteg sen förra gången de små unghästarna..


Men nu ser vi fram emot Alettes dressyrträning om en vecka, där Bellis nog kommer mer till sin rätt..  

Av Carina Rhodin - 7 oktober 2012 18:23

Ska bara visa en liten uppfinning vi gjort idag...kanske fler som gjort så här men iallafall..när vi tagit ut hästarna på morronen så har vi oftast slängt grimmorna i gräset utanför grinden, och då får man ju skylla sej själv när grimmorna sedan blir dyngsura och leriga när dom ligger där i ösregnet..och den här veckan har det ju stått som spön i backen varenda eftermiddag typ. Ja, så här fixar en postfamilj till det:


 

Gången upp till hagen..och se vem bor där då? 


 

En tyngd har hängts fast oxå så locket inte ska slå när höststormarna tar i...här i lägger man då grimmorna eller kan ni skicka ett brev till Bellis och Ida på adressen: Hage 3, Västeråkra Herrgård, Karlskrona.


Sen satte vi dit 4 solcellslampor vid grinden, börja ju bli lite mörkt om morgnarna nu..och hoppas dom ska lysa upp lite iallafall..


Söndagsnöjet idag var bl a att köra till Fåglasång och köpa en ny grimma med grimskaft, spån, gluco, remontgrimma, och kraftfoder. Här köper man groven för 169 istället för 209 som Granngården tar. Ett litet stalltips bara om ni har vägarna förbi...........

Av Carina Rhodin - 6 oktober 2012 14:06

Stor arbetsplatsträff för både Posten Karlskrona Syd och Nord på samma gång..slog 2 flugor i en smäll s a s och den hade vi idag nere i Karlshamn. På Kreativum. Efteråt fick vi middag och efter det gratis inträde för den som ville gå in och titta i den Exotiska världen. Och det ville man ju såklart. Sötast där var de små söta surikaterna.


 


 


Ja det var en kul dag trots att den var jobbrelaterad..

Av Carina Rhodin - 4 oktober 2012 08:22

Alla som känner mej "på riktigt" vet väl at jag jobbar på Posten, och snart är det väl dags att tatuera in ett posthorn i pannan efter 30 år i tjänst...eller kanske inte riktigt. Hursomhelst har jag denna utsikten från mitt jobb ute på Blå Port; en vy över Bryggareberget med vattentornet och telemasten. I går hajade jag till och insåg att det satt människor i det nya tornet bredvid. Titta på det vänstra tornet, prickarna högst upp är 4 killar som bygger en liten bit varje dag, det ska till slut bli högre än det gamla..Hur vågar dom?? Vad får dom för detta jobbet?? Hoppas dom har ett risktillägg som heter duga. Beundransvärt är ordet. 



Jag fick svindel bara av att titta på dom...


På lördag ska Belmondo vara med på träning igen då Angelica Berntsson kommer till Västeråkra. Tyvärr kan jag inte sitta på läktarplats då jag åker bort men det blir fler träningar framöver. Igår gick han i ridhuset efter ett par dagars vila och Elina red honom med rysningar i hela kroppen. Så bra som han gick i traven igår hade hon aldrig upplevt innan. Gåshud var bara förnamnet....  


 

Här kom Bellis in till mej och ville ha lite belöning.





























Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards