carinarhodin

Alla inlägg den 16 september 2011

Av Carina Rhodin - 16 september 2011 09:00

Jag tänker berätta nu om en obehaglig sak som inträffat här i ridskolestallet på Västeråkra; efter lite funderande så känner jag att detta  faktiskt kan vara viktigt att delge andra hästägare.


I söndags natt hittades min ponny Ida, av en granne som jobbat natt, ståendes nere vid lägenheterna i Norra Flygeln. Någon sjuk människa har alltså varit inne i stallet och släppt ut henne. Av vilken anledning frågar men sej då. Nån som bara ville klappa häst mitt i natten?? Tror knappast det..Tankarna går onekligen till de händelserna som inträffade på ridskolor i Karlskrona för 15 år sen ungefär..ja, ni som hängt med ett tag vet vad jag syftar på, och det är det sjukaste man kan göra mot ett djur. 


Ida var förmodligen rädd, annars skulle hon gått i stallet o öppnat foderhinkar, käkat äpplen osv..men inget var rört så hon måste sprungit ut av rädsla..det är min teori iallafall.


Det var även lite andra saker som hänt i en annan ponnybox som är väldigt märkligt..I går polisanmälde vi detta och jag vill bara uppmana andra hästägare att vara observanta om ni varit med om nåt oförklarligt sista tiden..


Har någon sett eller hört talas om mer oförklarliga händelser i stall sista tiden vore jag tacksam om ni kommenterade detta inlägg. Ni förblir anonyma om ni inte vill skriva ert namn, och jag kommer inte att publicera kommentaren, jag vill bara ha så mycket information som möjligt för att hitta den sjuke j*veln.....


 

Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards