carinarhodin

Alla inlägg den 12 juni 2011

Av Carina Rhodin - 12 juni 2011 19:03

Nu är jag här igen!  La ner både Facebook o bloggande för ett par veckor sen för jag undrade faktiskt vad det var för skit jag höll på med...hm. Men nu efter ett par efterlysningar om ett nytt inlägg så fortsätter jag med "bloggen"..den andra skiten kan andra hålla på med..man blir liksom förvånad ibland hur vuxna människor blir så personlighetsförändrade på "fejan"..    

I elva dagar har jag varit ledig nu, och i elva dagar har jag varit förkyld med lite komplikationer...inte så kul när det var som varmast förra veckan då jag även var lite hästvakt åt dotterns hästar oxå...hon var i Stockholm o festade loss några dar..     Har ridit ut ett par gånger med Mysa i Rosenholmsskogen i veckan och det var underbart så klart.  Elina har varit hästvakt åt Emmy nåra dar nu när hon var på Sweden Rock, så ikväll red döttrarna ut tillsammans på Alfred och Mysa..

 Elina ser ut som en flugskit på Alfred..........


Mysa fick inte gå med den lilla shettisen Anemon längre, så det var till o köpa munkorg och släppa ner henne till sina gamla kompisar nere på fältet..Det har gått bra och jag har minskat ner antalet timmar varje dag med munkorgen och idag gick hon helt utan...Hon är dock inne på nätterna och fick en ny boxgranne ihelgen som oxå ska vara inne på nätterna. Det är en liiten welshflicka som heter Saga...så nu blir det inte så ensamt för henne längre..

   

I går tog Elina en riktig genomkörare med Mysa i paddocken. Mycket skänkelvikningar o galopp från skritt, vilket inte jag klarar..med henne..hm. Hon tog även ett par skutt när hindrena ändå var framme, för Emilia tränade med sin Mirco samtidigt i paddocken. ..

Det är definitivt ingen hopphäst jag köpt men kan bli väldigt bra i dressyren...





     

Presentation


En blogg om mej själv och mitt liv på Västeråkra Herrgård bland alla hästar..

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carina

Coco Chanel

 


Ovido - Quiz & Flashcards